Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 10 september 2018

Contact!

Denk je ook wel eens als je een nieuwsbericht in het Eindhovens Dagblad of in het Veldhovens Weekblad leest: “hoe zou de partij waar ik op stemde hierover denken?”. Van woningbouw tot welzijn en van verkeer tot veiligheid, het staat allemaal voortdurend op de politieke agenda en het is voor inwoners, D66-kiezers en D66-leden niet altijd eenvoudig om bij te houden hoe wij als partij over al die zaken denken. Natuurlijk kun je onze social media volgen en onze site zo nu en dan raadplegen. We organiseren elk kwartaal een borrel die je kunt bezoeken en ook binnen de regio komen leden regelmatig bij elkaar (check agenda op deze website).

Maar wat als je denkt, ik wil niet wachten op een borrel en ik vind niet wat ik zoek op social media: kom dan eens langs op onze fractievergaderingen. Je bent elke vergadering welkom. Als je ons van te voren mailt halen we extra koek in huis, maar je kunt ook zomaar langskomen. We vergaderen op de dinsdagen dat er geen raadsvergaderingen zijn, in het gemeentehuis. Aan de ingang aan bibliotheekzijde (bij de ingang van de parkeergarage) vind je een deurbel met ‘D66’. Bel aan en we halen je even op.

Wil je wel meer weten over onze standpunten maar geef je de voorkeur aan mail? Stuur dan gerust een mailtje aan Ingrid Hartlief (fractievoorzitter): ingrid.hartlief@d66veldhoven.nl of Marielle Giesbertz (raadslid): marielle.giesbertz@d66veldhoven.nl. Antwoord volgt snel!