Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 18 juli 2017

D66 kiest Ingrid Hartlief tot lijsttrekker

Deze week is Ingrid Hartlief gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

April 2016 nam Ingrid Hartlief het fractievoorzitterschap over van Willem Hornman. Een logische stap nu was dat zij zich ook zou kandideren voor lijsttrekker. “Weliswaar misschien een logische stap, maar dat betekent¬†nog niet dat ik automatisch ook lijsttrekker zou worden”, volgens Ingrid.

Belangrijke motivatie om zich te kandideren voor lijsttrekkerschap was dat in de lokale politiek je het verschil kunt maken voor de inwoners. Als raadslid kun je daar een duidelijke bijdrage aan leveren. Soms lokaal, soms ook in regionale samenwerking, maar altijd omdat we willen dat het iets oplevert voor de inwoners.

“Ik denk dat ik met die rol in staat ben om een herkenbaar gezicht de strijd aan te gaan, om de komende verkiezingen weer tot een succes te brengen. Daar is natuurlijk wel meer voor nodig dan alleen een lijsttrekker. Ik hoop in de komende maanden samen met het huidige team tot een mooie kandidatenlijst te komen. Om voor Veldhoven en de Veldhovenaren er het beste uit te halen!”